Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához adjuk a cukrot, majd habosra keverjük robotgép segítségével. Beleszorjuk a liszt 3/4-ét és a sütöport, jól összekeverjük, majd lazítás céljából egy kevés habot adunk még hozzá, végül pedig a megmaradt lisztet a fahéjjal, majd hozzákeverjük a többi habot is. Óvatosan, nehogy összetörjük! Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és apróbb kockára vágjuk. Felét hozzádjuk a tésztához. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és a tetejére szórjuk a többi almát. Sütőbe toljuk, és 180° -on készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.