Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához adjuk a cukrot, majd habosra keverjük robotgép segítségével. Beleszorjuk a liszt 3/4-ét és a sütöport, jól összekeverjük, majd lazítás céljából egy kevés habot adunk még hozzá, végül pedig a megmaradt lisztet a fahéjjal, majd hozzákeverjük a többi habot is. Óvatosan, nehogy összetörjük! Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és apróbb kockára vágjuk. Felét hozzádjuk a tésztához. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és a tetejére szórjuk a többi almát. Sütőbe toljuk, és 180° -on készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.