Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi citromlével, hogy nyújtható tésztát kapjunk, és egy órára hűtőbe tesszük.
Közben az almát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, megpároljuk a cukorral vagy mézzel és a fahéjjal, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a vaníliás pudingport is.
A tésztát kettéosztjuk. Az egyik felét kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy margarinnal kikent tepsit (20×30 cm). A tésztára lekvárt kenünk, megszórjuk a darált dióval, és ráterítjük az almát. A tészta másik felét kisodorjuk, és a tölteléket befedjük.
Megkenjük tojással, villával megszurkáljuk, hogy a gőz el tudjon távozni, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten megsütjük.
Porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.