Előkészítés: A krumplit megmossuk, héjában puhára főzzük, lehűtjük és meghámozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát kockára vágjuk. Az eidami sajtot csíkokra vágjuk, az újhagymát pedig vékonyan felkarikázzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymapréssel átnyomjuk.
Elkészítés: A burgonyát felszeleteljük, és megöntözzük a forró húslével. Az ecetet, a cukrot, a mustárt, a majoránnát jól összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. Ezután belekeverjük az olajat, végül a fokhagymát is az öntethez adjuk. A krumplit az almával, az újhagymával és a sajttal összekeverjük. Az öntetet óvatosan hozzákeverjük. A salátát kis ideig állni hagyjuk, majd pirított napraforgóval díszítjük. Megszórhatjuk apróra vágott zsázsával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.