Elkészítés: A szárnyakat megtisztítom, 3 részre vágom. A fazékban megforrósítom az olajat, és a húsokat átpirítom rajta. Vizet öntök rá, megsózom. Beleteszek egy kis reszelt citromhéjat, két karika citromot, a borsot és a tárkonyt, ha szárítottat használunk. Mikor a hús megfőtt, az almát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. Azonnal a levesbe rakjuk. A citrom levével ízesítjük, és kis cukrot rakunk bele. (Ha friss tárkonyt használunk, akkor azt is most tesszük bele.) Elkészítjül a habarást, és behabarjuk vele a levest. Megvárjuk, amíg újra felfő, és elzárjuk alatta a tüzet. Tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.