Előkészítés: Egy kapcsos tortaformát kivajazunk és beszórjuk búzadarával. Az almát megmossuk, meghámozzuk, húsát lereszeljük, a citromlével összekeverjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
Elkészítés: A túrót szitán áttörjük, a puha vajjal, a cukorral, a tojássárgákkal és egy csipet sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás pudingport, a vaníliás cukrot, a mazsolát, a sütőport, a búzadarát. Belekeverjük az almát, végül a tojásfehérjékből vert kemény habot is beleforgatjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A masszát a formába simítjuk, és a sütőben, kb. 50 percig sütjük. A lekapcsolt sütőben hagyjuk kihűlni. Cikkekre vágva, esetleg porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.