Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lisztből, a margarinból, a cukorból és a vízből homogén (egynemű) tésztát gyúrunk, majd lefedve 30 percig a hűtőben pihentetjük.
A tésztát kinyújtjuk, kibélelünk vele egy 24 cm átmérőjű formát, villával megszurkáljuk, majd további 20 percig pihentetjük. Beborítjuk sütőpapírral, nehezéknek babot szórunk rá, és sütőben 15 percig sütjük, majd eltávolítjuk a babot és a sütőpapírt, és további 15 percig sütjük.
Közben lereszeljük az almákat (lehet héjastól is, így még finomabb lesz), megöntözzük a citromlével, majd hozzákeverjük a felaprított aszalt gyümölcsöket és a citromhéjat, és a tölteléket a tortaformába kanalazzuk.
A meglangyosított cukorszirupban felolvasztjuk a margarint, a gyümölcsökre öntjük, és a tortát még 20 percig sütjük. Langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.