Elkészítés: A piskótát apró kockákra vágjuk. A pudingokat a szokásos módon elkészítjük. A diót mozsárban vagy más módon összetörjük, nagyobb darabok is maradjanak. A piskóta felét jénaiba tesszük nyakonöntjük a csokipudinggal. A mazsolát a tojáslikőrrel összekeverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a tetején, majd újabb réteg piskóta következik. Ezt követően a margarinnal felolvasztott étcsoki következik, majd a dió. Végül az egészet leöntjük a vaníliás pudinggal. Lehűtjük. Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.