Elkészítés: Keverőtálban habosra keverjük a tojásokat a cukorral és a vajjal. Egy másik tálban elkeverjük a liszttel a sütőport, a sót és a fahéjat, majd hozzáadjuk a tejet, aztán az egészet a tojásokhoz keverjük, sima tésztává gyúrjuk.
A tésztát belisztezett gyúródeszkán kb. 2 cm vastagságúra nyújtjuk. Pohárral vagy kétféle méretű tésztaszaggatóval karikákat szaggatunk belőle.
Az olajat felhevítjük, és a fánkokat mindkét oldalukon fél percig sütjük.
Díszíthetjük színezett cukormázzal, olvasztott csokival vagy simán csak porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.