Elkészítés: A tészta hozzávalóit robotgéppel jól kikeverjük, és kizsírozott, liszttel megszórt - közepes méretű - tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet: a fél liter vízben simára keverjük a pudingporokat és - ugyanúgy, mint a pudingot - megfőzzük. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, és a forró pudingba óvatosan beleforgatjuk. Amikor úgy látjuk, hogy a tészta majdnem kész, a krémet a tetejére simítjuk és visszatoljuk a sütőbe. 10-15 percig még sülni hagyjuk, addig a sütő ajtaját ne nyissuk ki! Ha kihűlt, a tetejére csokireszeléket vagy tejszínhabot rakunk.(Csokoládéval finomabb.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.