Elkészítése: A langyos cukros tejben elkevert élesztõvel a lisztet simára kigyúrjuk. A sót a liszttel elkeverve célszerû felhasználni. A tésztából 2 db cipócskát formázunk, és letakarva kelesztjük, hogy térfogata megduplázódjon. 22-25 cm átmérõjû kerek formára nyújtjuk. Vékonyan olajozott sütõlapra tesszük, majd sárga krémmel lekenjük. Mazsolával, durvára vágott dióval megszórjuk. Szeletelt almával esztétikusan a pitét felrakjuk. 15 perc pihentetés után cukorral meghintve sütjük. Forró baracklekvárral fényezve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.