Előkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük. A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk. A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk. Az ananászt kis kockákra daraboljuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a banánt a mandulával. Tányérra borítjuk. A húst a visszamaradt zsiradékban hirtelen megpirítjuk, megszórjuk a curryvel, hozzáöntjük a tejet, a tejszínt és felforraljuk. Közben a keményítőt kikeverjük 2 evőkanál vízzel, a húshoz öntjük, és besűrítjük. Sóval, borssal fűszerezzük. A rizst leszűrjük, az ananásszal együtt a húshoz keverjük, és összeforraljuk. Beleforgatjuk a banánt és a mandulát, és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 735 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.