Elkészítés: Az edény alját, és oldalát kibélelem baconnel, de annyit hagyok, hogy majd be is tudjam a tortát takarni. A tojást villával felverem, a húst felszeletelem, és mintha paníroznám, először lisztbe, majd tojásba mártom. A morzsa helyett viszont a reszelt füstölt sajt a következő. Sorba rakom az edénybe, rászórom a leszűrt ananász nagyját. Újra sajtos hús következik, de itt már nem a tetejére teszem a maradék ananászt, hanem ahol a hús nem ér össze, odadugdosom a többit. Fog maradni tojás és sajt, ezt összekeverem, és a tetejére öntöm. Ezt takarom be a félretett baconnel.
Ha az edénynek nincs teteje (fedő), akkor a sütésnél az első 20 percre fóliával befedem. Kb. 200 fokon sütöm, és miután a fóliát leveszem, még 10 percre visszateszem.
Általában krumplipürével tálalom, de köret nélkül friss kenyérrel is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.