Elkészítés: A karajt felszeleteljük, kiverjük. A hússzeleteket bedörzsöljük fokhagymával, enyhén sózzuk, borsozzuk. Ízesíthetjük kevés mustárral, citromhéjjal.
Apró kockára vágjuk a szalonnát. A tejfölt az ananász levével összekeverjük, reszelünk bele kevés sajtot.
Tepsibe olajat öntünk, rétegezzük a szalonnát, a húst, az ananászt, majd leöntjük a tejfölös-ananászos lével, tetejére sajtot szórunk.
Forró sütőbe rakjuk, kb. 1 óra 15 percig sütjük, aranybarnára pirítjuk.
Köretként burgonyakrokettet adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.