Elkészítés: A csirkemellfiléket kockára vágjuk, majd kis olajjal leöntve befűszerezzük, és kis ideig pihenni hagyjuk.
A darabolt ananásszal váltogatva pálcikákra felhúzzuk a bepácolt csirkemellet, és forró olajba téve aranybarnára sütjük.
Míg sülnek, elkészítjük a köretet. A párolt rizst összekeverjük a kókuszreszelékkel és meglocsoljuk kókusztejjel /pótolhatjuk az őszibarackbefőtt levével is/, jól összekeverjük.
Az elkészült saslikokat tálra helyezzük, és megszórjuk kókuszreszelékkel. A rizskörettel és őszibarackbefőtteltálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.