A kolbászos-paradicsomos gnocchi elkészítéséhez egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A felaprított hagymát kissé üvegesre pároljuk rajta, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát is.
Néhány perc után beletesszük a karikákra vágott kolbászt is, azután lepirítjuk.
Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a cukrot, és így hagyjuk rotyogni 10 percig.
Beletesszük a gnoccit is, majd 1 perc múlva a mozzarellát. Ezután lefedjük, és hagyjuk, hogy a sajt kissé megolvadjon.
Végül beleszórjuk a bazsalikomleveleket, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.