Elkészítés: A csíkokra vágott szalonnát gyengén megpirítjuk, majd a kockára vágott vöröshagymát rátéve enyhén sózzuk, és üvegesre pároljuk. A csíkokra vágott zöldpaprikát hozzáadva lesütjük.
A tűzről levéve kicsit állni hagyjuk, majd meghintjük őrölt pirospaprikával, beletesszük a csíkokra vágott szarvashúst, az összetört fokhagymát, és az egészet jól összedolgozzuk. A tűzre visszatéve 5-10 percig fedő alatt pároljuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a köményt az erős paprikát, a paradicsomot, és fedő alatt puhára főzzük, ha szükséges, pótoljuk folyamatosan a főzőlevet vízzel.
Mikor a hús megpuhult, aketchupot a mézzel és a mustárral kikeverjük, hozzáadunk a konzerv ananász levéből kb. 1,5 dl-t, és a húshoz adjuk az ananászdarabokkal együtt. Alaposan összeforraljuk.
Nagyon apró kockára vágott főtt burgonyával tálaljuk, áfonyalekvárt kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.