Elkészítés: A vajon megdinszteljük kicsit a felaprított hagymákat, majd hozzáadjuk a lisztet. Világos rántást készítünk, a tejet hozzáadagoljuk. Sűrű besamelt főzünk. Ebbe keverjük a ledarált vagy apróra összevágott sonkát, petrezselyemzöldet, majd 1-2 percig állandóan keverve főzzük még. A sózással vigyázzunk,vegyük figyelembe a sonka sótartalmát ízesítéskor! Ezután állni hagyjuk,hogy összeérjenek az ízek, legjobb 3-4 órát pihentetni. Kroketteket formálunk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.