Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját, a porcukrot és a vajat habosra keverjük. A szalakálit feloldjuk a tejben, majd hozzáadjuk a lisztet és a tojáskrémet, illetve a tojások kemény habját. A masszát 3 felé vesszük. Az első marad úgy, ahogy van. A másodikba a kakaó, a harmadikba pedig a vérnarancs aroma kerül. Ezeket nem túl forró, előmelegített sütőben kell megsütni. A krémhez a vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tejben megfőzött, majd kihűlt pudingot a vajas krémhez adjuk. A tetejére összeállítjuk a máz hozzávalóit.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.