Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját, a porcukrot és a vajat habosra keverjük. A szalakálit feloldjuk a tejben, majd hozzáadjuk a lisztet és a tojáskrémet, illetve a tojások kemény habját. A masszát 3 felé vesszük. Az első marad úgy, ahogy van. A másodikba a kakaó, a harmadikba pedig a vérnarancs aroma kerül. Ezeket nem túl forró, előmelegített sütőben kell megsütni. A krémhez a vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tejben megfőzött, majd kihűlt pudingot a vajas krémhez adjuk. A tetejére összeállítjuk a máz hozzávalóit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.