Elkészítés: A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát 2 evőkanál felforrósított olajon megpároljuk. Elkeverjük a darált húst a zsemlemorzsával és 1 db tojással, ízesítjük sóval és frissen őrölt borssal, jól átdolgozzuk. Az olivaolajat vagy sört hozzáadjuk, mégpedig olyan mértékben, hogy könnyen kezelhető és formázható masszát kapjunk.
A masszából kb. 2,5 cm-es gombócokat formázunk, megforgatjuk lisztben és a felvert tojásban. Bő, forró olajban - kb. 5 perc alatt - aranysárgára sütjük.
Előételként vagy salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.