Elkészítés: 1 kávéskanál KNORR Tyúkhúsleves ízesítőt elkeverünk az olajjal, és a combokat alaposan bekenjük ezzel a keverékkel. Utána a húst borssal és majorannával megszórjuk. Alufóliába helyezzük, és köré rakjuk az előkészített, tisztított, nagyobb darabokra vágott zöldségeket. 1 kávéskanál KNORR Tyúkhúsleves ízesítőből húslevest készítünk, és minden csomagba öntünk egy keveset. A fóliát szorosan összetekerjük, és a csomagokat 180 C-on kb. 40 percig sütjük. Kicsomagolva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.