Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit kenyérsütőgépbe tesszük (alulra a folyékonyakat, felülre a szilárdakat), vagy hagyományos módon bedagasztjuk, megkelesztjük.
2.) A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy feles pohárral kiszúrjuk. A galuskákat kivajazott jénaiba tesszük, megkenjük olvasztott vajjal, és megszórjuk cukrozott darált dióval. (Ekkora adagból nekem 2 rétegű lett a tészta-galuska lerakatom.) Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon, 20 perc alatt megsül.
3.) A vaníliakrémhez hígabb pudingot főzünk a tejjel és a cukorral, majd a kisült aranygaluskához kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.