Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit kenyérsütőgépbe tesszük (alulra a folyékonyakat, felülre a szilárdakat), vagy hagyományos módon bedagasztjuk, megkelesztjük.
2.) A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy feles pohárral kiszúrjuk. A galuskákat kivajazott jénaiba tesszük, megkenjük olvasztott vajjal, és megszórjuk cukrozott darált dióval. (Ekkora adagból nekem 2 rétegű lett a tészta-galuska lerakatom.) Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon, 20 perc alatt megsül.
3.) A vaníliakrémhez hígabb pudingot főzünk a tejjel és a cukorral, majd a kisült aranygaluskához kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.