Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, és kevés vízben megfőzzük (ez lesz a ragasztóanyag).
Darálón durvára daráljuk a többi hozzávalót, a végén a leszűrt főtt krumplit is áttoljuk rajta, majd a porcukrot is hozzáadva, rummal egy kicsit megízesítve, kézzel összedolgozzuk. Tapadós masszát kapunk.
Egy edényben a mandulalapokat egy kicsit átpirítjuk, lapos tányérra öntjük, egy pohár aljával kicsit megtördeljük. Kicsi golyókat formálunk a masszából, ezeket beleforgatjuk a mandulába, legvégül egy kicsi csokimázzal lekenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.