A babot 1,6 liter vízben feltesszük főni ízlés szerinti sóval, borssal, az ételízesítővel, a babérlevéllel, a megtisztított, egészben hagyott hagymával, a felaprított fokhagymával együtt, és lefedjük.
Mikor a bab kezd puhulni, az olajat felmelegítjük, belekeverjük a pirospaprikát, kevés meleg vízzel felengedjük és a leveshez adjuk az aszalt szilvával együtt.
Amikor a bab már megpuhult, a tejfölt elkeverjük a liszttel, egy kis levessel és behabarjuk. Egyet forralunk rajta és kész. A hagymát és a babérlevelet eltávolítjuk. Levesgyöngybetéttel tálaljuk. Ízlés szerint néhány csepp ecettel pikánssá tehetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.