Elkészítés: A szílvát apró darabokra vágjuk, és a langyos borban 1 órát állni hagyjuk. A tojásokat szétválasztjuk, és a sárgáját a cukorral habosra keverjük. A csokoládét kockákra tördeljük. Egy edényben vizet forralunk, és csokoládés tálat ráhelyezve felolvasztjuk a csokit. Majd a felolvad csokoládéhoz keverjük a cukros tojássárgáját és a lecsepegtetett szilvát. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd apránként a csokoládés krémhez keverjük. Pár órára hűtőbe tesszük, majd tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.