Elkészítés: Az aszalt szilvát a lekvárban egy kicsit felfőzöm (kevergetés mellett), majd rúdmixerrel pépesítem. Kicsi cukrot teszek bele, és hagyom kihűlni. A tészta hozzávalóit a kenyérsütő tartályába teszem, a gép gombóccá dagasztja, majd vékonyra nyújtom és megkenem az elkészített szilvával. Feltekerem, szeleteket vágok belőle, és sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. Hideg sütőbe tolom, és kb. 1/2 óra alatt megsütöm (200 fokon rögtön sütni kell!). A tésztát sütés előtt felvert egész tojással vékonyan bekenhetjük, de nem fontos. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.