Elkészítés: A főtt tojást, a pulykapárizsit, almát, hagymát, uborkát felkockázzuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a zöldségkonzervet, majd az egészet összekeverjük. Tejfölből, mustárból, sóból és borsból *tartármártást* készítünk, és a hozzávalókhoz öntjük. Egy lábosban úgy 1 dl vizet melegítünk, feloldjuk benne a húsleves kockát, majd a zselatint. Fontos, hogy ne forraljuk. Ezután a zselatinos keveréket a tálba öntjük. Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, és beleöntjük a masszát. Egy napra hűtőbe tesszük, majd ha megdermedt, felszeleteljük. Kenyérrel fogyasszuk! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.