Elkészítés: A sertésnyelvet sós vízben megfőzzük, lehűtjük és fél cm vastagságú csíkokra vágjuk. A sárgarépát is fél cm-es csíkokra vágjuk, és a zöldborsóval megpároljuk.
A húsleveskockát 2,5 dl vízzel felfőzzük, és a zselatint hozzáadva aszpikot készítünk, melyet lehűtünk.
Az őzgerincformát kibéleljük fóliával, melyből 2 oldalt takarásra is hagyunk.
Az előkészített nyelvet, zöldségeket vegyesen sorban belerakjuk, közben a sorokat ízlés szerint fűszerezzük, majd a lehűtött aszpikkal feltöltjük, és hűtőben dermedni hagyjuk.
Jól lehűtve, szeletekre vágva gogyasztjuk. Mutatós és finom ételt kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.