Előkészítés: A répát, a káposztát, a salátát megtisztítjuk, megmossuk, mindegyiket vékony csíkokra vágjuk. Az avokádókat félbevágjuk, kimagozzuk, húsukat kivájjuk, és mogyorónyi darabokra aprítjuk. Ügyeljünk arra, hogy a héja ép maradjon!
Elkészítés: Az avokádót elkeverjük a répával, a káposztával, jégsalátával, a citromlével és az olívaolajjal. Beleforgatjuk a csíra felét, és visszatöltjük az avokádó héjába. A maradék csírát elkeverjük a joghurttal, az avokádódarabkákkal együtt a salátára halmozzuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 460 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.