Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, héjában puhára főzzük.
A hagymát megtisztítjuk, a fehér részét karikákra vágjuk, a húslevesbe szórjuk, felforraljuk. Az ecettel, csipetnyi sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
A burgonyát leszűrjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. Ráöntjük a hagymás levet, összeforgatjuk, és legalább 1 órát állni hagyjuk.
A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. A rukolát leöblítjük, kissé eltépkedjük. Az avokádót meghámozzuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, és meglocsoljuk 1 evőkanál citromlével.
A maradék citromlevet és a citromhéjat összekeverjük az olajjal, és sóval, borssal ízesítjük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, és az öntetbe keverjük. A krumplisalátára öntjük, rászórjuk a paradicsomot, a rukolát, az avokádót és összeforgatjuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.