Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, héjában puhára főzzük.
A hagymát megtisztítjuk, a fehér részét karikákra vágjuk, a húslevesbe szórjuk, felforraljuk. Az ecettel, csipetnyi sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
A burgonyát leszűrjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. Ráöntjük a hagymás levet, összeforgatjuk, és legalább 1 órát állni hagyjuk.
A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. A rukolát leöblítjük, kissé eltépkedjük. Az avokádót meghámozzuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, és meglocsoljuk 1 evőkanál citromlével.
A maradék citromlevet és a citromhéjat összekeverjük az olajjal, és sóval, borssal ízesítjük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, és az öntetbe keverjük. A krumplisalátára öntjük, rászórjuk a paradicsomot, a rukolát, az avokádót és összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.