Elkészítés: Keverjük össze a fűszereket és a cukrot egy nagy tálban, alaposan forgassuk meg benne a csirkecombokat. Fedjük le, és lehetőség szerint 1 éjszakán át lefedve hagyjuk pácolódni.
Másnap 200 fokra előmelegített sütőben, egy tepsiben kb. 35 percig süssük a combokat a páclével együtt.
A kimagozott és félbevágott szilvákat forgassuk össze a fehérborecettel, és halmozzuk a már majdnem megsült combokra. A sütőt 170 fokra visszavéve süssük további 20 percet, ezalatt a gyümölcs és a hús is megpuhul, szép színe lesz.
Amíg elkészül a hús, a jázminrizst főzünk meg kétszeres mennyiségű vízben, ízlés szerint sózva. A kókuszreszeléket pirítsuk meg száraz serpenyőben. Ezzel szórjuk meg az elkészült illatos rizst, és tálaljuk a sült csirkéhez.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.