Elkészítés: Keverjük össze a fűszereket és a cukrot egy nagy tálban, alaposan forgassuk meg benne a csirkecombokat. Fedjük le, és lehetőség szerint 1 éjszakán át lefedve hagyjuk pácolódni.
Másnap 200 fokra előmelegített sütőben, egy tepsiben kb. 35 percig süssük a combokat a páclével együtt.
A kimagozott és félbevágott szilvákat forgassuk össze a fehérborecettel, és halmozzuk a már majdnem megsült combokra. A sütőt 170 fokra visszavéve süssük további 20 percet, ezalatt a gyümölcs és a hús is megpuhul, szép színe lesz.
Amíg elkészül a hús, a jázminrizst főzünk meg kétszeres mennyiségű vízben, ízlés szerint sózva. A kókuszreszeléket pirítsuk meg száraz serpenyőben. Ezzel szórjuk meg az elkészült illatos rizst, és tálaljuk a sült csirkéhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.