Elkészítés: A babot előző este langyos vízben beáztatjuk. A marhahúst megmossuk, majd nagyobb kockákra aprítjuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A burgyonyát meghámozzuk, megmossuk majd apró kockákra vágjuk. Felforrósított olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, kicsit együtt pirítjuk, beletesszük a babot fokhagymát, pirospaprikát, borsot, őrölt köményt, majoránnát, összekeverjük és felöntjük annyi vízzel, hogy kb. egy tenyérnyire ellepje. Felforraljuk és lefedve, lassú tűzön , majdnem teljesen puhára főzzük. Fél órával a főzés befejezése elött hozzáadjuk a burgonyát, ha túl sűrű lenne, felöntjük még vízzel, ízlés szerint csipetkét is tehetünk bele. Kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.