Elkészítés: A babokat megfőzzük és leszűrjük. Egy nagy tálban összekeverjük a babokat, zöldbabot, karfiolt, hagymát és a piros paprikát.
Elkészítjük az öntetet: beleöntjük egy kis fazékba az ecetet, olajat, cukrot, bazsalikomot, sót, borsot, és összeforraljuk. A forró öntetet ráöntjük a babsalátára, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, petrezselymet vagy zeller zöldjet, és jól összekeverjük. Hűtöszekrénybe tesszük, és hagyjuk összeérni egy pár óra hosszat. Kb. 10-12 adagnak felel meg és kb. 5-6 napig eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.