Elkészítés: A babokat megfőzzük és leszűrjük. Egy nagy tálban összekeverjük a babokat, zöldbabot, karfiolt, hagymát és a piros paprikát.
Elkészítjük az öntetet: beleöntjük egy kis fazékba az ecetet, olajat, cukrot, bazsalikomot, sót, borsot, és összeforraljuk. A forró öntetet ráöntjük a babsalátára, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, petrezselymet vagy zeller zöldjet, és jól összekeverjük. Hűtöszekrénybe tesszük, és hagyjuk összeérni egy pár óra hosszat. Kb. 10-12 adagnak felel meg és kb. 5-6 napig eltartható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.