Elkészítés: A sóska vastag szárát levágjuk, majd a leveleket megmossuk. A hagymát finomra vágjuk. Az olajat kissé megforrósítjuk, a hagymát megfonnyasztjuk benne. A sóskát rádobjuk, kevergetve 10 percig pároljuk, amíg teljesen szétfő, és a leve is elpárolog. Ekkor a lisztet rászórjuk, 1 percig kevergetve pirítjuk, vigyázva, nehogy odakapjon. A tejet és a vizet ráöntjük, és kevergetve 3-4 percig forraljuk, ezalatt besűrűsödik. Közben megsózzuk, a cukorral ízesítjük, végül a tejfölt adjuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.