Előkészítés: A babot megmossuk, megtisztítjuk. (Ha konzervet használunk, lecsepegtetjük.) A sütőt 180 C-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Adagonként 8-10 szál zöldbabot számítunk. azt megfelezve egy-egy szelet baconszalonnába tekerjük. Az előmelegített sütőben 6-8 percig sütjük. Sütését célszerű úgy végezni, hogy a hús sütésének befejezése előtt 6-8 perccel a babot a hús köré rakjuk, és azzal együtt sütjük készre.
Munka: kb. 5 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 68 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.