Elkészítés: A májat nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk, a
paradicsom szárát kimetsszük, és mindkettőt nagyobb kockákra vágjuk.
Az olajon a hagymát üvegesre sütjük, a paprikát belekeverjük, majd 1-2 percnyi pirítás után először a májat, azután 2-3 perc múlva a paradicsomot is hozzáadjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a majoránnával meg a pirospaprikával fűszerezzük. Közepes lángon, kb. 10 percig sütjük tovább, amíg a máj meg nem puhul, és leve a lecsóéhoz hasonló nem lesz.
Köretnek galuskát készítünk, majd tálaláskor meghintjük felaprított petrezselyemmel és fűszerpaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.