Elkészítés: A szalalkálit langyos tejben megfuttatjuk, és fokozatosan hozzádolgozzuk a tésztához valókat. Jól gyúrható tésztát készítünk, melyet 3 egyforma részre osztunk. Vékonyra kisodorjuk, tepsi hátoldalán sütjük.
Majd közben elkészítjük a krémet: a pudingot kikeverjük, és forrásban lévő tejhez keverjük. Majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral kikeverjük, és hozzádolgozzuk a kihűlt pudingot. A krémet két egyenlő részre osztjuk, és a lapokat egyenletesen megkenjük, egymásra helyezzük.
A csokimázhoz gőz felett felolvasztjuk és összedolgozzuk a margarint a csokival vagy kakaóval, és a tészta tetejére simítjuk. A csoki megszilárdulása után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.