Csomómentesre keverem a tészta többi hozzávalójával.
Kibélelem vagy kivajazom a sütőformákat, majd megtöltöm 3/4-ig a tésztával.
A töltelékhez összekeverem a likőrt a csokival vagy kakaóporral, míg sűrű (!) krém nem lesz. (Mogyorónyi vaj segíthet homogenizálni.) Ízlés szerint cukorral édesítem.
Kiskanállal szétosztom a krémet a nyers tésztán. Befedem egy kevés tésztával. Vigyázzunk, hogy a forma pereme alatt maradjunk.
180 fokra előmelegített sütőbe helyezem. 20-25 perc alatt aranysárgára sül.
Megjegyzés
Nekem nagy siker volt... :-)
A receptet és fotót Rommie küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.