A virslit forró vízben 1 percig főzzük, lecsöpögtetjük, felkarikázzuk. A savanyú káposzta levét kicsavarjuk (ízlés szerint kicsit ki is moshatjuk). A megtisztított zellergumót sós vízben megfőzzük, káposztareszelőn lereszeljük. A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük, a zöldhagymát felkarikázzuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit. Az olajat sóval, pirospaprikával, köménymaggal ízesítjük és a salátára locsoljuk. Összeforgatjuk és fél órát érleljük. Bajor rozskenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.