Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és nem túl vékonyan felszeleteljük. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmossuk, a paprikát felkarikázzuk, a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra felkockázzuk.
Elkészítés: A hússzeleteket leöblítjük, papírkendővel megtörölgetjük, megszórjuk sóval és (frissen) őrölt borssal, lisztbe forgatjuk, a felesleget lerázzuk róluk. Az olajat és a margarint nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, hirtelen elősütjük benne a húst, majd áttesszük egy nagyobb edénybe. A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, rádobjuk a gombát, zöldpaprikát és a paradicsomot, 3-4 percig erős tűzön pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadunk 1 dl vizet, ízlés szerint sót és borsot, majd felforraljuk, és a húsra öntjük. Fedő alatt, mérsékelt tűzön 25-30 percig, puhára pároljuk (ha levét elfőné, kevés vízzel pótoljuk). A tejfölt elkeverjük 1 kávéskanál liszttel, a mártáshoz adjuk, összeforraljuk, ízlés szerint utána sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket előmelegített tálra rendezzük, bevonjuk a mártással, felezett citromkarikával és petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.