Elkészítés: Pörköltet készítünk: A megmosott húst csíkokra, esetleg kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát, zöldpaprikát és a gomba felaprított tönkjeit kevés olajon megpároljuk és lepirítjuk. Az edényt lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk a pirospaprikát, majoránnát, köményt.
Elkeverjük, majd hozzáadjuk a húst és összekeverjük. Nagy lángon, időnként alákeverve addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik és feladja a levét. Ekkor megsózzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a borsszemeket, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és közepes lángon, fedő alatt főzzük tovább. Amikor kedvünk tarja, hozzáadjuk a közepesre aprított gombát. (A csiperkegombát nem kell hámozni, csak folyóvízben ledörzsöljük róla a földdarabkákat, és csak a hibás részeket kell késsel kivágni.) A pörköltet másképp is készíthetjük, ha más a meggyőződésünk a pörköltkészítésről.
Amikor minden megpuhult, a tejfölt a paradicsompürével és egy evőkanál liszttel elkeverjük, majd ráöntjük a ragura. Összeforraljuk. Főtt orsótésztával vagy rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.