Elkészítés: A szóját kevés vízben a leveskockával feltesszük főni. Ha megpuhult, kivesszük, felcsíkozzuk, megszórjuk a flekken fűszerkeverékkel, és olajon kicsit átpirítjuk, félretesszük.
A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, rádobjuk felaprított paradicsomot és paprikát, végül a szeletelt gombát. Miután megfőtt, hozzáadjuk a szóját és a tejszínt, összeforraljuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a raguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.