Elkészítés: 1. A banánt felkarikázzuk, hozzáadjuk a citromot és a mézet, majd felmelegítjük. (Hagyjuk, hogy egy kicsit megbarnuljon, de ne égjen el!)
2. 1-2 perc elteltével hozzáadunk 0,5 dl tejet, az étcsokoládét és a fűszereket.
3. Megfuttatjuk, hogy kissé összesűrűsödjön, aztán levesszük a tűzről.
4. Hozzáadjuk a maradék 1 dl hideg tejet (így nem lesz olyan forró), és botturmix-szal vagy mixerrel pépesítjük. (Hagyjunk pár apró banándarabot az elegyben, így még finomabb lesz!)
5. Öntsük pohárba, vagy kistálba, és máris lehet kanalazni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.