Előkészítés: A húst megmossuk, falatnyi kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a húst, szintén megpirítjuk. A banánt meghámozzuk, és kb. 2 cm vastag karikákra vágjuk. A húshoz adjuk, és összeforrósítjuk. Belekeverjük a curryt. A húsra öntünk fél liter vizet, felforraljuk, és feloldjuk benne a húsleveskockát. Forrástól számítva, lassú tűzön kb. 10 percig rotyogtatjuk. Ha túl híg lenne, ételsűrítővel besűrítjük, sóval, borssal fűszerezzük, és párolt rizzsel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 278 kcal (köret nélkül)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.