Elkészítés: A puha margarint a tojások sárgájával és a 17 dkg kristálycukorral összedolgozzuk. A banánokat villával összetörjük, és hozzáadjuk. Beledolgozunk még 1 kis pohár tejfölt, a vaníliát, egy csipet sót, valamint lazán beleforgatjuk a 6 evőkanál cukorral felvert tojásfehérjét.
Egy másik tálban 34 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és a darált mákot összekeverjük, és beleforgatjuk a tésztába.
Egy kerek tortaformát kibélelünk sütőpapírral, egyenletesen belesimítjuk a tésztát, és kis lángon kb. 50 percig, tűpróbáig sütjük. Miután elkészült, a formában hagyjuk kihűlni, majd porcukorral megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.