Elkészítés: A tojássárgáját tegyük egy keverőtálba, adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot és keverjük habosra. Kanalanként adagoljuk hozzá a mascarponét, majd az egészet lazítsuk fel a kemény habbá vert tejszínnel. Készítsük el a kakaóitalt, ebbe mártogassuk bele a babapiskótákat. A bemártott piskóták felét rakjuk le sorban egy edénybe, majd a tetejére szeleteljük a banán felét. Erre a mascarponés keverék felét egyenletesen oszlassuk el. Ezt a folyamatot még egyszer ismételjük meg. A végén a tetejét szórjuk meg kakaóporral. Végül tegyük a hűtőbe 12 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.