Elkészítés: A piskótát 3 részre vágjuk.
A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a túrót, a vaníliás cukrot és a porcukrot, alaposan kikeverjük, ha darabos a túró, pürésítjük.
A krémmel egyenként megkenjük a lapokat, minden rétegre teszünk a vékonyra felkarikázott banánból.
A zseléhez feltesszük forrni a porcukorral elkevert 5 dl vérnarancslevet, az 1 dl lében elkeverjük a 2 tasak pudingport. Ha felforrt, gyorsan elkeverjük benne, csomómentesre. Hagyjuk kicsit hűlni, majd ráöntjük a torta tetejére. Tejszínhabbal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.