Elkészítés: A tésztát úgy készítjük el, mint a piskótát, kikent, lisztezett gáztepsiben sütjük. Ha megsült, melegen feltekerjük zsírpapírral, mint a lekváros tekercsnél szoktuk.
A krémhez a tejet a liszttel és a vaníliás cukorral összefőzzük, ha kihűlt, hozzákeverünk 10 dkg porcukrot és 15 dkg vajat. Ha kihűlt a lapunk, kiterítjük, rákenjük a krémet, 2 egyenes banánt ráhelyezünk (citrommal bekenjük kicsit, akkor nem barnul meg a banán olyan gyorsan)
arra a szélére, amelyik a belseje lesz a tekercsünknek, és szorosan feltekerjük azzal a zsírpapírral, amivel akkor tekertük fel, amikor kivettük a sütőből.
Hűtőszekrényben tároljuk, amíg megdermed a krém.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.