Elkészítés: A tejet felforralom, a csipet sót és a darát belekeverem. Sűrűre főzöm, ízesítem a cukorral.
A barackot lecsöpögtetem, a felét botmixerrel összezúzom, a másik felét apróra vágom. Egy keveset nem apróra, hanem gerezdekre szelek a díszítéshez.
A darához keverem a barackpürét és az apróra vágott barackot. A tejszínből habot verek, óvatosan beleforgatom ezt is.
A piskótalapot kisebb darabokra tépem, tálkákba osztom, elosztom rajta a krémet. A tetejét a félretett barackgerezdekkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.