Elkészítés: A tejet felforralom, a csipet sót és a darát belekeverem. Sűrűre főzöm, ízesítem a cukorral.
A barackot lecsöpögtetem, a felét botmixerrel összezúzom, a másik felét apróra vágom. Egy keveset nem apróra, hanem gerezdekre szelek a díszítéshez.
A darához keverem a barackpürét és az apróra vágott barackot. A tejszínből habot verek, óvatosan beleforgatom ezt is.
A piskótalapot kisebb darabokra tépem, tálkákba osztom, elosztom rajta a krémet. A tetejét a félretett barackgerezdekkel díszítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.