Elkészítés: Ha konzerv barackot használok, akkor a barackokat jól lecsepegtetem. Ha friss gyümölcsöt, akkor leforrázom, majd meghámozom őket.
A liszt, sütőpor, porcukor keverékkel összemorzsolom a hideg margarint. Majd beleütöm a tojást, és jól összedolgozom. Ha nem áll össze, akkor kevés tejfölt rakok bele. Ha jól összedolgoztam, a hűtőbe rakom kb. fél órára.
A pudingot elkészítem a csomagolásán írt módon.
Egy muffinsütő mélyedéseit kikenem, lisztezem. A tésztából közepes gombócokat tépkedek, kilapogatom, majd a mélyedésekbe nyomkodom. Fontos, hogy ne legyen túl vastag, és felérjen a mélyedés pereméig!
Mindegyik aljára egy kisebb szelet barackot rakok, majd 1-2 kanál pudingot halmozok rá. A tetejére megint egy szelet barackot rakok.
Ha az összes lyukat megtöltöttem, akkor előmelegített sütőben 170 fokon 20-25 percig sütöm.
Érdemes várni, míg a kosarak egy kicsit kihűlnek a formában, ekkor szedem ki őket, melegen még könnyen széteshetnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.