Elkészítés: 1. A pudingport hagyomás módon megfőzzük.
2. Ha őszibarackot használunk, meghámozzuk, majd felvágjuk kisebb-nagyobb darabokra.
3. A piskótát is daraboljuk, szaggatjuk, ahogy jólesik, majd elkezdjük a rétegelést: egy nagyobb, mély tálba először a piskótát helyezzük le egy rétegbe, majd öntsünk rá egy réteg vaníliás pudingot, majd ezt követően a barackdarabok következnek, és így tovább, míg elfogynak a hozzávalók. A tetejére puding kerüljön. Aki szereti, mazsolát és diót is szórhat a rétegek közé. Hűtőbe téve legalább 2 órát érleljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.